Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πρωινή κινητοποίηση Τρίτης 28-6-2011

Όπως είχαμε αποφασίσει στη Λαϊκή Συνέλευση χθες, έγινε προσυγκέντρωση στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Πάρκου στις 11:00πμ.
Η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη λόγω της απουσίας κόσμου και της μη οργανωμένης συμμετοχής πρωτοβάθμιων σωματείων. Έτσι, σε μια επί τόπου συνέλευση προτάθηκε και αποφασίσαμε πορεία και συμβολικό αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδας.
Η πορεία ακολούθησε τη διαδρομή Ρήγα Φεραίου - πλατεία Ελευθερίας - Διάκου και φτάσαμε στο υποκατάστημα της τράπεζας στην πλατεία Διάκου. Το οποίο αποκλείσαμε για μια περίπου ώρα, απλώνοντας τα δύο μεγάλα μας πανό μπροστά στις εισόδους του περιβόλου και στην περίφραξη. Μόλις αρχίσαμε το άπλωμα των πανό υπήρξε ακατανόητη αντίδραση υπαλλήλου, του προσωπικού ασφαλείας όπως είπε ο ίδιος (το προσωπικό απεργούσε), με φραστική επίθεσή του προς σύντροφο Αγανακτισμένο. Άκουσε τα σχολιανά του ο εν λόγω πιστός του «ευαγούς» ιδρύματος υπαλληλάκος, μπήκε μέσα στο κτίριο και εκεί έληξε το όλο θέμα.

* Το απόγευμα στις 16:00, ομάδα μας των Αγανακτισμένων υποδέχτηκε τους μοτοσικλετιστές της βορείου Ελλάδας στο Σ.Ε.Α. της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, που ήταν προκαθορισμένη στάση των μοτοσικλετιστών κατά τη μετάβασή τους στις κινητοποιήσεις του Συντάγματος.