Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πρακτικά 21ης Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Πάρκου στη Λαμία (28-6-2011)

Στη λαϊκή συνέλευση της 28ης Ιουνίου 2011 κατατέθηκαν προς ψήφιση οι παρακάτω προτάσεις και έγιναν οι εξής δράσεις:
  1. Πορεία στο Κέντρο της πόλης, η οποία ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ και πραγματοποιήθηκε αμέσως. Η πορεία ήταν πολυπληθής. Ακολούθησε τη διαδρομή Ρήγα Φεραίου - Πλ. Ελευθερίας - Διάκου - Πλ. Διάκου - Καραγιαννοπούλου - Πλ. Πάρκου. Έγιναν μικρές στάσεις σε αρκετά σημεία με συνθήματα. Μετά την πορεία συνεχίστηκε η λαϊκή συνέλευση. 
  2. Πρόταση από τη λαϊκή συνέλευση της 27ης Ιουνίου: Κατάληψη της Περιφέρειας από το πρωί μέχρι το βράδυ. (ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  3. Να δημιουργηθούν ομάδες κρούσης και να αποκλειστούν κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, καφετέριες, Περιφέρεια, Δικαστήρια, Αστυνομία κλπ. Η πόλη να έχει εικόνα λαϊκής εξέγερσης. (ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  4. Κατάληψη γραφείων Βουλευτών την Τετάρτη και να κατεβάσουμε τις επιγραφές τους. (ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  5. Αφαίρεση των πινακίδων των αυτ/των μας και κατάθεσή τους στην Εφορία με ταυτόχρονη εγκατάλειψη των αυτ/των μπροστά στην Εφορία με συνέπεια τον αποκλεισμό της. (ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  6. Ομάδα Αγανακτισμένων να κάνει πορεία στα καταστήματα και τις καφετέριες και να αποδοκιμάσει τους πολίτες. (ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  7. Να τοποθετηθεί πανό στην είσοδο της Λαμίας όπου θα αναγράφονται τα ονόματα των βουλευτών της Κυβέρνησης και ότι είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας. (ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  8. Πρόσκληση στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας να κλείσουν τα καταστήματα την Τετάρτη και να συμμετέχουν οι καταστηματάρχες μαζί μας σε κοινή πορεία στο κέντρο της πόλης. (ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  9. Να μη γίνουν βανδαλισμοί. Όσοι θέλουν να σχηματίσουν αλυσίδα για προστασία των στόχων από βανδαλισμούς. (Η πρόταση αποσύρθηκε, δεδομένου ότι είχε ήδη καταψηφιστεί η 4η πρόταση και είχαν αντικρουστεί οι όποιες σκόρπιες απόψεις για διάφορα άλλα έκτροπα)
  10. Πορεία στις 11πμ στο κέντρο της πόλης. (ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  11. Συμβολική κατάληψη-αποκλεισμός τις επόμενες μέρες των Δικαστηρίων. (ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  12. Τοποθέτηση πλακάτ πάνω στις εισόδους των γραφείων των βουλευτών, που να γράφουν «Εμείς σας ψηφίσαμε, εμείς σας αναιρούμε! Καταθέστε τον μισθό σας ή στο ελληνικό δημόσιο ή στους πολίτες». (ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)
  13. Να σφραγίσουμε τα γραφεία των βουλευτών και να γράψουμε «ΠΩΛΕΙΤΑΙ». (ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ)