Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΊΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ 9ης-10ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αγανακτισμένοι Στη Λαμία: Επικοινωνία: "aganaktismenoi2011 @ gmail.com"


ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΊΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ 9ης-10ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011) 

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 40ΗΜΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:
1. ΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΤΡΟΜΟ Ή ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΡΑ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΘΩΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΩΝ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ.
2. ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΑ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΤΑ ΕΚΣΚΑΦΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΑΚΟΜΑ, Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΗΤΤΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ.
3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ. ΗΔΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΣΩΝΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ ΣΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ; Ή ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΟΥΜΕ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΕΣ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ REAL-DEMOCRACY NOW H ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ» ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΟΝΟ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ.
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ