Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι Στη Λαμία: Επικοινωνία

Αγανακτισμένοι Στη Λαμία: Επικοινωνία: "aganaktismenoi2011 @ gmail.com"
ΠΕΡΙ ΔΥΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΡΟΧΑΛΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Εδώ και μήνες (για να μην πούμε χρόνια) εξυφαίνεται και πραγματοποιείται ένα σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας μας και του λαού της. Με τη συμμετοχή κυβερνήσεων, τραπεζών, βουλευτών κομμάτων, πουλημένων συνδικαλιστών, ΜΜΕ, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και όλου αυτού του "εσμού" που αυτοπροβάλλονται πάντα ως σωτήρες μας. Με απερίγραπτο θράσος αυτοί που δημιούργησαν (προς το συμφέρον τους) το πρόβλημα παριστάνουν τους σωτήρες μας που θα λύσουν το πρόβλημα (προς το συμφέρον τους πάλι). ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ. Δική σας η κρίση, δικό σας το χρέος, δικό σας και το πρόβλημα. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Εδώ και 40 μέρες περίπου, η ίδια η κοινωνία, προσπαθώντας να σώσει τον εαυτό της, γέννησε ένα καινούργιο κίνημα, το κίνημα των Αγανακτισμένων. Με κεντρική την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα αλλά και στις περισσότερες γειτονιές και πλατείες όλων των πόλεων, άνθρωποι συνέρχονται αμεσοδημοκρατικά και σε καθημερινή βάση, πέρα από κόμματα και κάθε λογής "σωτήρες" για να βρουν λύση στα προβλήματά τους και να αποτρέψουν το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Στις 28 - 29 Ιουνίου συγκεντρωθήκαμε στο Σύνταγμα αλλά και σε όλη την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά. ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: ΕΙ-ΡΗ-ΝΙ-ΚΑ. Ενάντια στην κυβέρνηση "Τσολάκογλου", συγνώμη, Παπανδρέου - Βενιζέλου που εκείνες τις δύο μέρες ψήφιζε και "νομιμοποιούσε" το ξεπούλημα της χώρας και του λαού της. Το γεγονός ότι εμείς συγκεντρωθήκαμε ειρηνικά δεν εμπόδισε την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να στείλει εναντίον μας τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ και να χρησιμοποιήσει εναντίον μας τόνους χημικών, πάνω από 5000 ληγμένα καρκινογόνα δακρυγόνα, ασφυξιογόνα, γκλοπ, ασπίδες, μοτοσικλετιστές ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ αλλά και ΜΑΤ, ΜΕΑ, ΟΠΚΕ, σιδερένιους φράκτες, συρματοπλέγματα, πουλημένους δημοσιογράφους, ασφαλίτες, χρυσαυγίτες συνεργάτες της αστυνομίας και όλο το παρακράτος που έχει επιβιώσει ένδοξα και ζει και βασιλεύει μετά την εικονική αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974. Όλοι αυτοί ΒΙΑΙΑ, - το τονίζουμε ξανά - με ωμή και υπέρμετρη βία σπάνε κεφάλια, χέρια, συλλαμβάνουν, χτυπάνε γέρους, γυναίκες, παιδιά, καταστρέφουν τον ιατρικό σταθμό της πλατείας Συντάγματος, πετάνε ασφυξιογόνα μέσα στο σταθμό πρώτων βοηθειών στο μετρό, χτυπάνε ακόμα και γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσοκόμους, τραυματίες, διαστρεβλώνουν γεγονότα, κάνουν πλύση εγκεφάλου. Παράλληλα όμως σώζουν και αθωώνουν παρακρατικούς ακροδεξιούς. "Τυχαίο; Δεν νομίζω..."
Όταν ο στρατός του Καίσαρα περνά τον Ρουβίκωνα, καταλύεται η δημοκρατία όσο κι αν ο ίδιος ωρύεται πως είναι για το καλό της δημοκρατίας. Χρέος όλων να την αποκαταστήσουμε ξανά από την αρχή. ΑΜΕΣΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ποια κυβέρνηση επιτίθεται στο λαό της;
Ποια κυβέρνηση πουλάει τον λαό της;
ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Την Παρασκευή 1-7-2011, ομάδα πολιτών αποδοκίμασε και εμπράκτως έναν από αυτούς που ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ του ξεπουλήματος χωρίς να έχει την εξουσιοδότηση από κανέναν παρά μόνο από κάποιον Δημητράκη. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕ. Όταν ξεπουλάς τη χώρα σου και το λαό της, τι περιμένεις να σου συμβεί;

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Αν και δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε σε κανέναν, γνωστοποιούμε και καταγγέλλουμε σε ολόκληρο το ΛΑΟ το θράσος όλων αυτών που ανακάλυψαν τη βία σε δυο γιαουρτάκια και μια ροχάλα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΡΓΙΟ ΒΙΑΣ ΤΗΣ 28ης - 29ης ΙΟΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ 1ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΪ ΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Όσο για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη που αναζητά ενόχους και παραβάτες, λογικό είναι: αφού δίκασε και τιμώρησε ενόχους σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα SIEMENS, ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ κλπ αναζητά τώρα και τους ενόχους για μεγαλύτερα αδικήματα όπως ρίψεις γαλακτοκομικών και σάλιου ίσως γιατί αντιλαμβάνεται την έλλειψη σε τρόφιμα που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του "ανεφάρμοστου" νόμου όπως και την αφυδάτωση που θα προκαλέσει στην κοινωνία η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Αυτοί που παρακολούθησαν με ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τη σφαγή της 28ης - 29ης Ιούνη ξαφνικά ενεργοποιήθηκαν και αναζητούν ευθύνες στο κράξιμο της 1ης Ιουλίου. (Μάλλον θα χύθηκε λίγο τσάϊ από το φλυτζάνι και λέρωσε κανά τσογλάνι).

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 28ης-29ης ΙΟΥΝΗ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΣΑΪ, ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-7-2011. ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.


ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.