Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πρωινή κινητοποίηση Τετάρτης 29-6-2011

Ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου στις 10:00.
Ετοιμάστηκε νέο μεγάλο πανό, που δηλώνει ως ανεπιθύμητους στην πόλη μας τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της περιοχής μας.
Φτιάχτηκαν μεγάλα πλακάτ που έγραφαν «ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ - ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΙΡΟΥΜΕ - ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ Ή ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ» και άλλα μικρότερα με διάφορα συνθήματα. Επίσης, έτοιμα πωλητήρια αυτοκόλλητα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» στα οποία γράφτηκε ως πληροφορία το ξεπούλημα της Ελλάδας. Όλα προοριζόταν για τα γραφεία των βουλευτών, όπως προτάθηκε και ψηφίστηκε χθες στη βραδινή Λαϊκή μας Συνέλευση.
Η συμμετοχή του κόσμου σήμερα ήταν ικανοποιητική, γεμίζοντάς μας αισιοδοξία για τη συνέχεια του αγώνα. Ενός αγώνα που οπωσδήποτε θα είναι μακροχρόνιος και επιβάλλεται να είναι και μαζικός, μετά και την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δουλικού προγράμματος. Λίγο μετά τις 12:00, ξεκινήσαμε πορεία που ακολούθησε τη διαδρομή Ρήγα Φεραίου - πλατεία Ελευθερίας - Διάκου - πλατεία Διάκου - Καραγιαννοπούλου - Βύρωνος - Ρήγα Φεραίου - πλατεία Πάρκου. Στην πλατεία Ελευθερίας, ανεβήκαμε στα γραφεία της Αντωνίου του Γιαννόπουλου και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στις κλειστές πόρτες των οποίων κολλήσαμε από ένα μεγάλο κι ένα μικρό πλακάτ και ένα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ». Το ίδιο έγινε και στα γραφεία της Μπατζελή και του Τσώνη στη Βύρωνος και στην πλατεία Πάρκου αντίστοιχα.
Ήταν μια κινητοποίηση που βρήκε ανταπόκριση στον κόσμο, δυναμική και με παλμό.
Να συνεχίσουμε έτσι και συνεχώς δυναμικότερα, συμπολίτες!